E shtunë, 23 Shtator, 2023

CATEGORY

SHPALLJE

“DAUTI TransportShped” BLEN NJË KOMPANI NË KROACI

Kompania “Dauti-TransportShped”-Shkup, ka blerë kompaninë  me veprimtari të transportit ndërkombëtarë “The Jag Corporation” DOO, me seli në  Varazhdin të Kroacisë, njofton kompania, përcjell KDP. “Dauti-TransportShped”...

NJË MUNDËSI E MIRË PËR TË STUDIUAR NË UNIVERSITETET MË TË MIRA NË BOTË

Мundësi më shumë për të gjithë ata të cilët në të ardhmen dëshirojnë të studiojnë në universitetet më elitare në botë. ShMP “Jahja Kemal” shpall...

ASEF-2023, SHKENCËTARËT E RINJ NGA SHKUPI, TETOVA DHE STRUGA LËNË PËRSHTYPJE ME PROJEKTET E TYRE

Nga ShMP “Jahja Kemal“ Shkup, Tetovë dhe Strugë ishin në mesin e pjesëmarrësve në ASEF-2023. Nxënësit prezantuan projektet e tyre novatore dhe lanë përshtypje te gjyqtarët...

FILLON TURNEU NDËRKOMBËTAR I SHAHUT NË “JAHJA KEMAL”

ShMP “Jahja Kemal” dhe klubit të shahut "Gambit", ndihmuar nga Këshilli Global për Tolerancë dhe Paqë organizonjnë turneun ndërkombëtar të shahut “Kualitet 2022 ”...

NË “JAHJA KEMAL” NISIN REGJISTRIMET PËR VITIN SHKOLLOR 2022/23

Kanë nisur regjistrimet e nxënësve në klasën e parë për vitin shkollor 2022-2023 në “Jahja Kemal” sipas programit pilot. Mësimi realizohet sipas plan-programit për shkollat...

SFIDA E RE PËR RININË: “OWLYPIA – The Intellectuals’ Challenge 2022”

Sfida e Re për Rininë në Republikën e Maqedonisë – OWLYPIA-The Intellectuals' Challenge 2022, raundi lokal do të mbahet më 27-28 Mars 2022 në...

NXËNËSIT E “JAHJA KEMAL” ME 44 MEDALJE NGA PANAIRI SHQIPTAR I SHKENCËS

Nxënësit nga ShMP " Jahja Kemal " edhe njëherë e prezentuar vendin tonë në shkencë në Panairin Shqiptar të Shkencës dhe Inxhinierisë (ASEF) për...

Pjesëmarrja dhe suksesi i nxënësve nga Maqedonia në Raundin Global Dimëror 2021 – Kupa e Dijetarëve Botëror

Garuesit nga Maqedonia e Veriut kanë arritur rezultate spektakulare në Kupën Botërore e Dijetarëve (The World Scholar’s Cup – WSC), i mbajtur në Dubai,...

GEING – NJË KOMPANI ME EKSPERTIZË DHE SHËRBIME TË PËRKRYERA

Me një përvojë mbi 27 vjeçare “GEING” tashmë është sinonim i një kompanie që ofron eksprtizë dhe shërbime me standardet më të larta ndërkombëtare....

BIRC OFRON MUNDËSI TRAJNIMI DHE PUNËSIMI PËR GAZETARË TË RINJ – APLIKO KËTU!

Instituti Ballkanik për Bashkëpunim Rajonal (BIRC) fton të gjithë gazetarët e rinj, studentët dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile në Maqedoninë e Veriut të aplikojnë...

Latest news