E premte, 24 Mars, 2023

CATEGORY

INFOGRAFIKA

INFOGRAFIKË/ SA NDËRMARRJE KA NË MAQEDONINË E VERIUT, DHE SI NDAHEN SIPAS NUMRIT TË PUNËTORËVE?

Sipas të dhënave përfundimtare të Entit Shtetëror të Statistikave, numri i ndërmarrjeve aktive në Republikën e Maqedonisë së Veriut në vitin 2021 është 70.424. Të...

INFOGRAFIKË/ PAGA MESATARE NË JANAR 2023, DHE KARAHASIMI ME NJË VIT MË PARË

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, indeksi i pagës mesatare mujore neto të paguar për punonjës në janar 2023, krahasuar me janarin...

INFOGRAFIKË/ NUMRI TURISTËVE NË JANAR 2023, DHE KRAHASIMI ME NJË VIT MË PARË

Sipas të dhënave përfundimtare të Entit Shtetëror të Statistikave, qarkullimi në tregtinë me pakicë, në vitin 2022, Rritja nominale dhe reale në grupet/klasat: Tregtia...

INFOGRAFIKË/ SI KA NDRYSHUAR ÇMIMI I INPUTEVE DHE OUTPUYTEVE BUJQËSORE PËR NJË VIT?

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, indeksi i çmimeve bujqësore në shkurt 2023 vit, krahasuar me të njëjtin muaj të një viti...

INFOGRAFIKË/ POPULLSIA E AFTË PËR PUNË DHE SHKALLA E PAPUNËSISE NË III- MUJORIN E FUNDIT TË 2022

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, në tremujorin e IV të vitit 2022, popullsia aktive në Republika e Maqedonisë së Veriut ka...

INFOGRAFIKË / SHKUPI, TETOVA, KUMANOVA DHE GOSTIVARI ME NUMRIN MË TË MADH TË TË PAPUNËVE NË 2023

Numri i përgjitshëm i të papunëve në nivel shteti në vitin 2023 është 111.896 persona, nga të cilat afër 67 mijë jetojnë në qytete...

INFOGRAFIKË/ SA KA QENË NUMRI I VENDEVE TË LIRA TË PUNËS NË TREMUJORIN E FUNDIT NË MAQEDONINE E VERIUT?

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, në tremujorin e katërt të vitit 2022, norma e lirë vende pune është 1.94%.

Latest news