E diel, 19 Maj, 2024

INFOGRAFIKË: BENZINA DHE DIZELI MË TË LIRA NË MAQEDONI, MË TË SHTRENJTA NË SHQIPËRI…

Autor: Lorik Idrizi 

Maqedonia e Veriut ka çmimet më të ulëta të derivateve të naftës në Ballkan, ndërkohë Shqipëria – më të shtrenjtat, njofton KDP duke u bazuar në të dhënat zyrtare të Eurostat.

 

Të fundit