E diel, 16 Qershor, 2024

NË “JAHJA KEMAL” NISIN REGJISTRIMET PËR VITIN SHKOLLOR 2022/23

Kanë nisur regjistrimet e nxënësve në klasën e parë për vitin shkollor 2022-2023 në “Jahja Kemal” sipas programit pilot.

Mësimi realizohet sipas plan-programit për shkollat fillore të përgatitura nga Byroja për Zhvillimin e Arsimit dhe të përcaktuara nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Paralelet janë në gjuhë shqipe dhe maqedonase, mësimi realizohet me ndihmën e mjeteve më bashkëkohore teknikeː kompjuterë, tabelë digjitale (smartboard), gjithashtu theks të veçantë i kushtohet mësimit intensiv të gjuhës angleze dhe shahut si lëndë e detyrueshme në klasën e parë.

Të fundit