E diel, 28 Maj, 2023

KDP VIDEO-PODCAST: AKADEMIK BEXHETI PËR PROPBLEMET DHE SFIDAT E ARSIMIT

Si është arsimi i së sotmes? Si duhet të jetë nesër? Digjitalizimi, zhvillimi teknologjik dhe globalizimi kërkojnë koncepte të reja në arsimin e lartë, ku universitetet do të përmbushin nevojat e tregut. Me Seladin Xhezairin dhe Ramanda Shehun bashkëbisedon Akadmik Abdylmenaf Bexheti, Rektor i UEJL-së…

Të fundit