E enjte, 30 Maj, 2024

INFOGRAFIKË / SA MESHKUJ E SA FEMRA KA TE MAQEDONASIT, SHQIPTARËT DHE ETNITË TJERA?

Në Maqedoninë e Veriut ka më shumë femra sesa meshkuj. Të njëjtat numra reflektohen edhe te etnia maqedonase, shqiptare, turke dhe rome, si bashkesi më të mëdha, përcjell KDP.

 

Të fundit