E mërkurë, 12 Qershor, 2024

INFOGRAFIKË / VLERAT EUROPIANE JO DHE AQ PRIORITARE PËR MAQEDONINË E VERIUT

Autor: Lorik Idrizi

Maqedonia e Veriut i sheh më pak prioritare se Bashkimi Europian (BE) vlerat fundamentale të Unionit, tregon një studim i Friedrich Ebert, përcjell KDP.

Për më tepër më poshte keni infografikën:

 

Të fundit