E mërkurë, 24 Korrik, 2024

NXËNËSIT E “JAHJA KEMAL” SHËNOJNË DITËN E FËMIJËVE

Nuk ka kënaqësi më të madhe se një fëmijë i lumtur dhe i qeshur – 20 nëntori Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

“Deklarata e të Drejtave të Fëmijëve” u botua nga Kombet e Bashkuara (KB) më 20 nëntor 1989. Çdo vit, 20 Nëntori festohet si “Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve” në botë dhe në Republikën e Maqedonisë Veriore.

Nxënësit e shkollës fillore “Jahja Kemal ” në Strugë (Klasat e para,dyta dhe të tretat), shënuan 20 Nëntorin, Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve. Ata dërguan urimet e tyre të bukura në të ardhmen me balona, i shoqëruar nga kënga „We’ve All Got Rights“.

“Fëmijët janë një garancioni për të ardhmen tonë, gëzimi ynë për jetën. Në emër të nxënësve, administratës dhe punonjësve të “Jahja Kemal” Gëzuar 20 Nëntorin Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve”, thuhet në kumtesën e shkollës.

Të fundit