E enjte, 22 Shkurt, 2024

Mbi 5,000 viktima nga koronavirusi në Spanjë

Numri i viktimave nga koronavirusi në Spanjë ka kaluar 5,000, pasi autoritetet kanë raportuar për 832 vdekje në 24 orët e fundit.

Numri total i viktimave në këtë vend tani është 5,690, ndërsa i të infektuarve 72,248.

Në aspektin e viktimave, Spanja është aktualisht vendi i dytë i goditur më së keqi, pas Italisë.

Gjendja e jashtëzakonshme atje do të jetë në fuqi së paku deri më 12 prill.

Shumica e dyqaneve dhe e bizneseve janë mbyllur, ndërsa lëvizjet e njerëzve janë kufizuar në masë të madhe.

Ushtria spanjolle është angazhuar të pastrojë spitalet dhe objektet e tjera.

Të fundit