E premte, 23 Shkurt, 2024

CILI AKTIVITET EKONOMIK DOMINON NË EKONOMITË E BALLKANIT?

Në ekonomitë e vendeve të Ballkanit Perëndimor dominon dega e shërbimeve, ndërkohë që industria, ndërtimtaria dhe agrokultura është më pak e përfaqësuar, njofton KDP.

Më poshtë e gjeni infografikën e përgatitur nga Lorik Idrizi:

 

Të fundit