E mërkurë, 12 Qershor, 2024

TOSHKOVSKI KËRKON NDRYSHIMIN E LIGJIT PËR PASAPORTAT

“Ajo zgjidhje është 61 deputetë, ta meritojnë pagën që e marrin nga ata qytetarë të njëjtë dhe ta shtypin atë pullë të shkretë, ashtu siç e ndryshuan Ligjin për Siguri në Komunikacion, ashtu ta ndryshojnë edhe ligjin për dokumentet e udhëtimit”, tha Toshkovski.

Turp është që Maqedonia t’i robërojë qytetarët në territorin që jemi, ndërsa të njëjtit siç mora informacione gjatë këtyre ditëve, ndërsa kjo është publikuar edhe në rrafshin e mediumeve, lirshëm mund që me dokumente të udhëtimit me emrin e vjetër të shtetit, ndërsa nëse provojnë të largohen nga Maqedonia ne nuk i lejojmë, sepse ligji është i tillë, të njëjtit lirshëm mund të lëvizin në Gjermani, Zvicër, Shqipëri e Kosovë, këtë e tha ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski i pyetur për rrëmujën e vazhdueshme me nxjerrjen e dokumenteve të udhëtimit me emrin e ri të shtetit. Ai thotë se pushteti vazhdimisht i ka gënjyer qytetarët në lidhje me këtë problematikë, ndërsa u bëri thirrje deputetëve që të votojnë pr/ligjin që ai e ka dorëzuar në Kuvend.

“Ajo zgjidhje është 61 deputetë, ta meritojnë pagën që e marrin nga ata qytetarë të njëjtë dhe ta shtypin atë pullë të shkretë, ashtu siç e ndryshuan Ligjin për Siguri në Komunikacion, ashtu ta ndryshojnë edhe ligjin për dokumentet e udhëtimit”, tha Toshkovski.

Të fundit