E diel, 23 Qershor, 2024

NJË EKUACION I THJESHTË LOGJIK PËR ATA QË SAPO JANË BASHKUAR

Nga Skënder Minxhozi/

 

Kthimi i Gazmend Bardhit nga SHBA solli si efekt të menjëhershëm atë që Berisha nga maja e pallatit ku qëndron i mbyllur, e quan përditë gjatë javës së fundit si “mrekullia e opozitës”. Bardhi vendosi të kundërtën e asaj që pritej pas takimit me amerikanët, pra e ndau mendjen të shkojë tek ata që Amerika i ka shpallur të padëshërueshëm. Siguroi veten, fundosi gjithçka tjetër!

Nëse s’ja arriti të bindë shumëkënd, arriti të paktën të habisë shumicën e opinionit publik shqiptar, duke marrë me vete edhe atë që deri dje njihej si grupimi i mesit në PD dhe duke e çuar te Rrugica. Tashmë Doktori i mbyllur në shtëpi nga SPAK-u mori në duar kontrollin e porcionit më të madh të deputetëve të partisë Demokratike dhe ky është një sukses jo i vogël për një politikan thuajse 80 vjeçar, të cilin e konsiderojnë të mbaruar (pas perdeve) edhe ata që i rrinë gjithë ditën pas.

Nga Skënder Minxhozi/

 

Kthimi i Gazmend Bardhit nga SHBA solli si efekt të menjëhershëm atë që Berisha nga maja e pallatit ku qëndron i mbyllur, e quan përditë gjatë javës së fundit si “mrekullia e opozitës”. Bardhi vendosi të kundërtën e asaj që pritej pas takimit me amerikanët, pra e ndau mendjen të shkojë tek ata që Amerika i ka shpallur të padëshërueshëm. Siguroi veten, fundosi gjithçka tjetër!

Nëse s’ja arriti të bindë shumëkënd, arriti të paktën të habisë shumicën e opinionit publik shqiptar, duke marrë me vete edhe atë që deri dje njihej si grupimi i mesit në PD dhe duke e çuar te Rrugica. Tashmë Doktori i mbyllur në shtëpi nga SPAK-u mori në duar kontrollin e porcionit më të madh të deputetëve të partisë Demokratike dhe ky është një sukses jo i vogël për një politikan thuajse 80 vjeçar, të cilin e konsiderojnë të mbaruar (pas perdeve) edhe ata që i rrinë gjithë ditën pas.

Të fundit