E premte, 23 Shkurt, 2024

KDP-PODCAST: PRANVERA KASAMI – RINIA DHE POLITIKA

Pse të rinjtë nuk marrin pjesë në politikë? Cili model u paraqitet për ta ndjekur: atë të Lindjes apo Perëndimit? Si të nxitet pjesëmarrja e të rinjve në proceset politike? Konformizmi apo margjinalizimi – ku qëndron problemi i pasivitetit të të rinjve?

Mysafire e Ramanda Shehut në KDP PODCAT është Pranvera Kasami, drejtuese e Institutit për Lidership dhe Politika Publike (ILPP).

Të fundit