E enjte, 30 Maj, 2024

FTESË E HAPUR PËR PJESËMARRJE TË STUDENTËVE NË SERIALIN DOKUMENTAR TELEVIZIV “PERSPEKTIVA”

FTESË E HAPUR PËR PJESËMARRJE TË STUDENTËVE
NË SERIALIN DOKUMENTAR TELEVIZIV “PERSPEKTIVA”
Kompania e prodhimit “Mebius Film” nga Sarajeva fton studentë nga Shkupi të marrin pjesë
gjatë xhirimit në serinë dokumentare “Perspektiva”.
Seriali dokumentar është i dedikuar për të rinjtë të cilët, sipas konceptit, janë gjithashtu
pjesëmarrës në secilin serial. Në serial, ne duam të flasim për të drejtat e njeriut, vlerat e
përgjithshme dhe personale, radikalizimin, guximin, lirinë dhe të gjitha temat e tjera që
pjesëmarrësit i konsiderojnë të rëndësishme.
Përveç në Bosnjë dhe Hercegovinë, projekti përfshin të rinj nga Serbia, Kosova, Kroacia,
Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi.
Serialet e incizuara deri më tani mund t’i shikoni në : https://www.slobodnaevropa.org/z/17402
40 studentë do të marrin pjesë në xhirime të ndarë në dy grupe,
dhe do të xhirohen gjatë tre ditëve.

Më poshtë e gjeni  thirjen e hapur:

FTESË E HAPUR PËR PJESËMARRJE TË STUDENTËVE 6-2022

Të fundit