E martë, 21 Maj, 2024

“Biden, Macron na premtuat që do na ndihmonit! Fëmijët tanë po vdesin”, thirrja prekëse e oficerit

Oficeri i policisë në Mariupol, Michail Vershnin u është drejtuar presidentëve Joe Biden dhe Emmanuel Macron që të mbajnë premtimin për të ndihmuar ukrainasit.

“Fëmijët, të moshuarit po vdesin. Qyteti është shkatërruar dhe është fshirë nga faqja e dheut. “Ju keni premtuar se do të ketë ndihmë, na jepni atë ndihmë. Biden, Macron, ju jeni udhëheqës të mëdhenj. Bëhuni udhëheqës të mëdhenj deri në fund”, tha ai.

Të fundit