E shtunë, 2 Mars, 2024

BALLINAT E GAZETAVE PËR COVID-19: MADE IN CHINA

Ma paraqitjen e virusit COVID-19, javoret dhe gazetat botërore paralajmëruan për një problem serioz për botën.

Më poshtë KDP ju sjell disa nga ballinat e tyre:

Cover DER SPIEGEL 6/2020

 

Të fundit