E enjte, 22 Shkurt, 2024

Koronaviusi mund të transmetohet në zonat me klimë të nxehtë dhe të lagësht

Organizata Botëore e Shëndetësisë thotë se nga provat e deritanishme, virusi mund të transmetohet në gjithat zonat, përfshirë ato me mot të nxehtë dhe të lagësht.

“Pavarësisht nga klima, miratoni masa mbrojtëse nëse jetoni, ose udhëtoni në një zonë që raporton raste me koronavirus. Mënyra më e mirë për të mbrojtur veten kundër COVID-19 është duke pastruar shpesh duart. Duke bërë këtë ju eliminoni viruset që mund të jenë në duart tuaja dhe shmangni infeksionin që mund të ndodhë duke prekur më pas sytë, gojën dhe hundën”, thotë OBSH

Të fundit