E shtunë, 2 Mars, 2024

“SHTRËNGIM DUARSH? JO, FALEMINDERIT”: CORONAVIRUSI NDRYSHON PROTOKOLLIN DIPLOMATIK

Përshëndetjet e burrështetasve kanë ndryshuar konform rekomandimit të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për distancë sociale dhe mosprekje duarsh gjatë takimeve, njofton KDP.

Takimi midis kandidatëve Demokrat për president Joe Baiden dhe Bernie Sanders:

 

Takimi i sekretarit të përgjithshëm të NATOs, Jens Stoltenberg dhe presidentit të Turqisë, Recep Taip Erdogan

 

Takimi midis kryeministrit të Hungarisë, Viktor Orban dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq

Të fundit