E premte, 12 Korrik, 2024

10 filma të sugjeruar nga KDP

Autor: Lorik Idrizi 

Për ta kaluar sa më lehtë dhe në mënyrë aktive qëndrimin në shtëpi për shkak të koronavirusit, për të qenë pjesë njëkohësisht e gjitha rekomandimeve për parandalim, duke kufizuar lëvizjen, KDP ka bërë përzgjedhjen e 10 filmave që ua sugjeron për t’i shikuar:

1. Irish Man

2.V for Vendetta

3.Shutter Island

4.The Prestige


5.The Equalizer

6.Joker

7.London has Fallen

8.Inception


9. 12 Years a Slave

10. The Silence

Të fundit