E shtunë, 15 Qershor, 2024

INFOGRAFIKË / VDEKSHMËRIA NGA KORONAVIRUSI MË E LARTË TE PERSONAT MBI 60 VJET DHE TË ATO ME SËMUNDJE TË ZEMRËS

Autor: Lorik Idrizi

 

 

Të fundit