E shtunë, 2 Mars, 2024

Një nga tre maqedonasit në anijen cruiser rezulton me koronavirus

Një nga tre maqedonasit në anijen kruiser ‘Diamond Princess’në Japoni ka rezultuar me koronavirus. Mediat maqedonase raportojnë se ai është dërguar në Spitalin e Jokohamës për mbikëqyrje mjekësore por shtojnë se bëhet fjalë për një formë të lehtë të virusit.

Numri i të prekurve nga koronavirusi në anije ka shkuar në 218 ndërsa në Japoni ka 33 pa anijen kruiser në të cilën ka shtetas prej disa vendesh si dhe vetëm është ankoruar afër Tokios.

Të fundit