E enjte, 30 Maj, 2024

PASOJAT E TMERRSHME TË KORONAVIRUSIT: NJERËZ TË VDEKUR QËNDROJNË TË SHTRIRË RRUGËVE TË WUHAN NË KINË

Një njeri që shihet se ka një maskë për fytyrën, qëndron i shtrirë në një rrugë të zbrazët në Wuhan të Kinës, në afërsi të urgjencës për koronavirusin. 

Koronavirusi Wuhan është përhapur në të gjithë botën qëkur rastet e para u zbuluan në Kinë qendrore në dhjetor. Të paktën 132 njerëz kanë vdekur dhe më shumë se 6,000 janë duke luftuar simptoma duke përfshirë ethe dhe vështirësi në frymëmarrje. Ky virus ka mbërritur në të gjitha kontinentet, përfshirë këtu edhe Evropën dhe Amerikën. Në rajonin e Ballkanit ende nuk është regjistruar asnjë i sëmurë, njofton KDP.

Të fundit