E mërkurë, 28 Shkurt, 2024

“Ringjallja e Akropolisit”

Pas arritjes së marrëveshjes për rihapjen e linjës ajrore Prishtinë – Beograd është paralajmëruar se shumë shpejt mund të arrihet edhe një marrëveshje e re – këtë herë për të jetësuar linjën hekurudhore mes Kosovës dhe Serbisë. Kjo linjë ka funksionuar vite më parë, por ka ndaluar së funksionuari që nga viti 2008, kur Kosova ka shpallur pavarësinë. Cila është gjendja e hekurudhave të Kosovës sot?

Të fundit