E shtunë, 15 Qershor, 2024

E PABESUESHME: PANË VETEN NË MUZEUN QË VIZITONIN

Disa foto të publikuara në Bored Panda shfaqin ngjashmëri të çuditshme midis personave të pikturave të vjetra me dekada dhe shekuj dhe vizitorëve të muzeve në ditët tona.

Të fundit