E martë, 23 Prill, 2024

INFOGRAFIKË / SA VOTA DHE SA MANDATE FITUAN PARTITË NË NJZ 2 NË ZGJEDHJET E FUNDIT PARLAMENTARE?

 

 

Të fundit