E shtunë, 22 Qershor, 2024

INFOGRAFIKA: CILA PARTI SA DEPUTETË DO TË FITOJË?

Anketa e fundit e IPIS dhe RTVM ka nxjerrë fituese të zgjedhjeve VMRO-DPMNE-në te maqedonasit dhe BDI-në te shqiptarët, përcjell KDP.
Më poshtë keni infografikën tonë:

Të fundit