E diel, 19 Maj, 2024

Ukraina: Lufta e Rusisë ka vrarë të paktën 213 fëmijë

Lufta e paprovokuar e Rusisë në Ukrainë ka vrarë të paktën 213 fëmijë, ka thënë Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm në Ukrainë më 24 prill.

Përveç kësaj, 389 fëmijë janë plagosur në luftë, ka thënë kjo Zyrë.

Sipas saj, shifrat nuk janë përfundimtare dhe se është duke u punuar për të analizuar situatën në zonat armiqësore.

Të fundit