E diel, 23 Qershor, 2024

INFOGRAFIKË / TË RRINJTË NË MAQEDONINË E VERIUT “PËRQAFOJNË” RELIGJIONIN!

Autor: Lorik Idrizi

Të rrinjtë e Maqedonisë së Veriut janë më religjiozë sesa pesë vite më parë. Sipas një ankete të “Friedrich Ebert”, festat fetare dhe objektet e kultit më shumë janë festuar apo vizituar në vitin 2018 sesa në vitin 2013.

Për më shumë shiheni infografikën e KDP:

 

Të fundit