E mërkurë, 12 Qershor, 2024

VIDEO/ XHELAL NEZIRI: NGA 2008 MAQEDONIA E VERIUT MERR VETON E TRETË NË RRUGËN DREJT BE-SË

Vetoja e parë erdhi nga Greqia në vitin 2008 që zgjati deri në vitin 2017, e dyta u përdor nga Franca në vitet 2018 dhe 2019, që tani Maqedonia e Veriut të përballohet me veton e tretë në rrugën drejt BE-së, që vjen nga Bullgaria, thotë Neziri në intervistën për Televizionin Klan Maqedonia.

Të fundit