E enjte, 22 Shkurt, 2024

SI TA DALLONI CORONAVIRUSIN NGA GRIPI SEZONAL?

Autor: Lorik Idrizi 

Sadoqë është i ngjashëm me të ftohurit e zakonshëm dhe gripin, coronavirusi ka tre simptoma që e bëjnë të mundur ta dalloni që në fazën e hershme.

Të fundit