E enjte, 22 Shkurt, 2024

INFOGRAFIKË / VETËM NË SHQIPËRI DHE KOSOVË KA RRITJE TË NUMRIT TË POPULLSISË SË AFTË PËR PUNË

Autor: Lorik Idrizi 

 

Të fundit