E diel, 23 Qershor, 2024

INFOGRAFIKË / RRITET NUMRI I TË SHËRUARVE NGA CORONAVIRUSI, SINGAPURI DHE TAILANDA ME MJEKËSI MË EFIKASE

Rritet përqindja e atyre që shërrohen nga Coronavirusi në nivel global, ndërkohë që më mirë në këtë drejtim qëndron Tailanda me 21 të shëruar nga gjithsejt 37 të infektuar, kurse në vendin e dytë është Singapuri me 58 të shërruar nga gjithsejt 91 të infektuar, tregon analiza e KDP-së.

Kina, ku u paraqit virusi i ri e që ka numrin më të lartë të infektuarëve prej 77666 persona, ka shërruar 27636 ndërkohë që ka shënuar 2664 të vdekur.

Sa i përket llogaritjes për kokë banori, një në 17.854 persona në Kinë është i infektuar, ndërsa një në 520.270 persona ka ndërruar jetë nga virusi.

Më detajisht shiheni infografikën e KDP:

 

Të fundit