E enjte, 30 Maj, 2024

Kosovë, diskutime mbi ndryshimin e masave ndaj Serbisë

Zyrtarë të koalicionit qeverisës në Kosovë njoftuan për hapjen së shpejti të diskutimeve brenda koalicionit për heqjen e tarifave ndaj mallrave serbe dhe zëvendësimin e tyre me masa të reciprocitetit të plotë me Serbinë. Njoftimi vjen një një periudhë trysnie të shtuar diplomatike për krijimin e kushteve që do të mundësonin ripërtëritjen e bisedimeve të pezulluara për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë.

Të fundit