E martë, 23 Prill, 2024

INFOGRAFIKË / SA AVIONË JANË RRËZUAR NË MAQEDONINË E VERIUT DHE SA VIKTIMA KANË MARRË

Dymbëdhjetë aksidente aeroplanësh me 255 viktima kanë ndodhur në tokën e Maqedonisë së Veriut, nga të cilat 10 me 243 vdekje pas vitit 1991, kur vendi fitoi pavarësinë.

Më poshtë KDP ju sjell infografikën lidhur me temën:

 

Të fundit