E enjte, 13 Qershor, 2024

VIDEO / XHELAL NEZIRI PËR “A2 CNN”: PARTITË SËRISH PA KOALICIONE, DEFAKTORIZOHEN SHQIPTARËT

Maqedonia e Veriut do të shkojë në zgjedhje të parakohshme në 12 prill. Gazetari Xhelal Neziri foli në një lidhje me “Skype” në A2 mbi situatën aktuale politike dhe atë të shqiptarëve.

 

Të fundit