E mërkurë, 22 Maj, 2024

RRUGA DREJT…: A DO TË SHTYHEN ZGJEDHJET?

Në fokus të emisionit “Rruga drejt” në Alsat,  janë zgjedhjet e 12 prillit.

Izet Mexhiti, nënkryetar i BDI-së, Elmi Aziri, nënkryetarë i ASH-së, Kastriot Rexhepi, nënkryetarë i Lëvizjes BESA shpalosin qëndrimet e tyre  për atë se si do të veprojnë në rast se kryeministri Zaev nga njëra anë  kërkon shtyrjen e zgjedhjeve, ndërsa opozita maqedonase nga ana tjetër kërkon shpërbërjen e Kuvendit dhe shumë çështje të tjera aktuale. Sa u takon koalicioneve  në mes partive, Mexhiti edhe njëherë thekson se kjo parti do të shkojë e vetme në zgjedhje, ndërsa bisedimet për koalicion mes ASH, BESËS dhe Altërnativës ende s’kanë epilog.

https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/447428279544578/

Të fundit