E shtunë, 15 Qershor, 2024

MAQEDONIA E VERIUT DHE KOSOVA, MË TË DOBËTA

Nxënësit nga Maqedonia e Veriut dhe Kosova kanë shënuar rezultate me të dobëta në Ballkanin Perëndimor në krahasim me vendet tjera. Kosova është e fundit, nërsa Maqedonia e Veriut e parafundit në renditjen në vlerësimin e nxënësve në lexim, matematikë dhe shkencë, njofton KDP.

Në anën tjetër, Serbia është vendi që ka performuar më mirë në rajon, i pasuar nga Mali i Zi dhe Shqipëria.

Të fundit