понеделник, декември 11, 2023

ИНФОГРАФИКА / “ИНВАЗИЈА” НА ЛЕКАРИ ВО СОБРАНИЕТО, САМО 6 ПОЛИТОЛОЗИ

Автор: Лорик Идризи 

Просечната возраст на пратениците во новиот парламентарен состав е 45 години, во случајов најмлад пратеник е 23-годишната студентка Артина Ќазими од АзА / ААА, додека најстариот е пензионираниот генерал Илија Николовски, вели анализата на КДП.

Подолу како инфографика ќе ги најдете сите аспекти на новиот парламентарен состав:

 

Të fundit