E enjte, 25 Korrik, 2024

TË SHTUNËN MBLIDHET KUVENDI QENDROR I ASH-së

Nga zyra për informim në Aleancën për Shqiptarët njoftojnë se të shtunën, në Bushi Resort me fillim nga ora 13:00 në Shkup, do të mblidhet Kuvendi Qendror i partisë.  Sipas njoftimit, në takimin i cili do të mbahet në Shkup, në rend të ditës do të ketë dy pika, transmeton KDP.MK.

  • Raport i Kryetarit të Partisë rreth zhvillimeve politike lidhur me zgjedhjet e ardhshme Presidenciale dhe Parlamentare.
  • Shqyrtimi i Vendimit të Kryesisë Partisë ( që mban datën 24.10.2023) rreth daljes së Partisë në zgjedhjet parlamentare.

 

Të fundit