E mërkurë, 24 Korrik, 2024

INFOGRAFIKË/ SI KA NDRYSHUAR BRUTO PRODHIMI I BRENDSHËM NË RAJON, NË ÇEREKUN E PARË DHE TË DYTË TË 2022?

Të fundit