E martë, 26 Shtator, 2023

SHKUPI, PRISHTINA E TIRANA LARG MESATARES SË KËRKUAR PËR UDHËTIME NË BASHKIMIN EVROPIAN

Autor: Lorik Idrizi

Maqedonia e Veriut dhe Kosova janë larg mesatares së lejuar të të prekurve me COVID-19 nga Këshilli Evropian që shtetasit e tyre të udhëtojnë pa teste dhe izolim në vendet anëtare të BE-së. Shqipëria është në gjendje më të mirë, por sërish paharrueshëm për t’u mundësuar qytetarëve të saj lëvizje të lirë në BE.

 

Të fundit