E martë, 26 Shtator, 2023

BANKAT DHE IT ME PAGA MË TË LARTA, HOTELET DHE RESTORANTET NË FUND TË LISTËS

Autor: Lorik Idrizi 

Rrogat më të larta në Maqedoninë e Veriut i kanë punonjësit e bankave dhe sektorit të financave, kurse më të ulëta në hotele dhe restorante. Këtë e tregon analiza e KDP, e bazuar në të dhënat e fundit të Entit Shtetëror të Statistikave.

Për më tepër shifeni infografikën më poshtë:

 

Të fundit