E hënë, 22 Korrik, 2024

TURPI I RADHËS I RAMËS

Autor: Tritan Shehu

Rama nuk guxon te beje asnje prononcim publik per “Planin e Paqes” se Trump!

Ndersa Pompeo vizionar, sinkron me politiken tradicionale amerikane evokon vetem rolin e Shqiperise si faktor kryesor stabiliteti ne Rajon, duke “anashkaluar” personalisht Kryeministrin, i cili ne te vertete po ja kalon kete rol Serbise e nxjerre ne plan te dyte shqiptaret.

Sic e kisha paralajmeruar, asnje fjale nuk u tha publikisht nga Rama pas takimeve me Pompeo dhe me O’Brein, per mbeshtetjen e involvimit te plote amerikan ne Lindjen e Mesme, levizja e fundit me e rendesishmja e me pozitive e Trump kjo ne lidhje me Sigurine Globale.

Te jeni te bindur qe brenda mureve i ka siguruar per besnikeri, por vetem brenda mureve, me ze te ulet qe mos te degjohej jashte tyre…

Rama i paska shpjeguar termetin, KCK, Mini Shengenin (Jugosllavine e Re) Sekretarit te Shtetit e Keshilltarit dhe asnje fjale nuk paska thene per solidarizimin shqiptar me inisiativen e madhe amerikane te sigurise..!!!

E besoni, une jo!

O tempora o mores!

 

Marrë nga profili i autorit në Facebook 

Të fundit